Nyheter Betonmast Gøteborg

Bygger parkeringshus med leiligheter i Göteborg

14. desember 2020

Betonmast Göteborg har tegnet kontrakt med Framtiden Byggutveckling AB om bygging av et parkeringshus med 29 utleieleiligheter på Hisingen i Göteborg. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 107 millioner svenske kroner.

Parkeringshuset består av totalt syv etasjer, der de to øverste rommer 29 utleieleiligheter. I sjette etasje planlegges en romslig parkterrasse.

Total BTA ligger på cirka 8000 kvadratmeter. Prosjektet starter omgående og skal etter planen ferdigstilles i mars 2022.

– Dette er det tredje prosjektet vi bygger i samarbeid med denne utbyggeren, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast. Vi ser fram til enda et godt samarbeid der vi får være med på å skape flere utleieleiligheter i Göteborg.