Nyheter Betonmast Innlandet

Bygger leilighet- og næringsbygg i Brumunddal

22. oktober 2020

Betonmast har signert avtale med Midtbyen Pale AS om oppføring av et kombinert leilighet- og næringsbygg i Brumunddal. Avtalen er en totalentreprise, og har en verdi på cirka 176 millioner norske kroner ekskl. mva.

Prosjektet innebærer bygging av Midtbyen Pale, Generasjonens hus, sentralt i Brumunddal. Konseptet vil bestå av Bed & Breakfast, leiligheter for unge, eldre og familier, samt for voksne med nedsatt funksjonsevne. Midtbyen Pale får også og et døgnbemannet ressurs-senter for beboerne, restaurant, konferansesaler, kino og bowling. Det er forbehold om nødvendige godkjennelser.

Godt samspill fører til gode løsninger

– Vi har i en samspillsperiode med utbygger jobbet frem gode løsninger for et litt annerledes næringskonsept. Det skjer mye i området rundt Ringsaker, og dette er et spennende bidrag til utviklingen i regionen som vi er glade for å kunne være med på, sier Dag Stenersen, avdelingsleder i Betonmast Innlandet på Hamar.

Også utbygger er fornøyd

Bak Midtbyen Pale AS står det profesjonelle utleie- og forvaltningsselskapet Høyen Eiendom AS. ​​​​​​​I løpet av de siste årene har Høyen Eiendom oppført en rekke prosjekter, både som kombinasjonseiendom og rene leilighetsbygg. Flere av prosjektene er gjennomført med Betonmast som totalentreprenør.

– Vi ser frem til å komme i gang med nok et innovativt prosjekt, med fokus på teknologiske løsninger og høy bokvalitet, sier Kenneth Høyen, eiendomssjef i Høyen Eiendom.

– Vi forvalter nå en betydelig portefølje i Innlandet. Vi har også mange spennende prosjekter som vil komme i tiden fremover, uttaler Rolf Arne Høyen, daglig leder i Høyen Eiendom.

– Det er godt å se at det er aktivitet innen næringseiendom selv i utfordrende tider, og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått landet denne viktige kontrakten på Innlandet, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

illustrasjon

Illustrasjoner: StudioNSW