Nyheter Betonmast Eiendom

Går til Betonmast Eiendom

12. august 2020

Betonmast Eiendom har ansatt Øyvind Moen som ny adm. direktør og Katrine Nyhus som utviklingsdirektør.

Moen har 18 års erfaring fra Veidekke og var leder av den norske eiendomsvirksomheten i tre år. Han kommer fra stillingen som konsernsjef i Frigaard Property Group og overtar etter Hans Jørgen Lundby, som etter eget ønske går over i stillingen som finansdirektør i Betonmast Eiendom.

Kathrine Nyhus er ansatt som utviklingsdirektør, og kommer fra tilsvarende stilling i Arcanum Eiendom. Hun er utdannet arkitekt og har en Mastergrad i arkitektur og urbanisme. Nyhus har tidligere jobbet i Oslo S Utvikling, der hun var sjef for bygulvet Barcode i flere år. Hun har også bakgrunn fra CBRE og Sektor Gruppen.

– Øyvind og Kathrine vil tilføre verdifull kompetanse til selskapet, og komplettere vårt eksisterende team på en god måte. Nå ligger alt til rette for at vi kan løfte Betonmast Eiendom opp på et nytt nivå, sier Hans Jørgen Lundby.

– I Øyvind Moen får Betonmast Eiendom en svært erfaren og dyktig leder. Med disse rekrutteringene på plass skal vi ut i markedet og ta nye spennende prosjekter, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Øyvind Moen ser et stort potensial i å videreutvikle eiendomsvirksomheten.

– Jeg føler jeg kjenner menneskene og selskapet ganske godt. Verdiene og kulturen til Betonmast tiltrekker meg. Jeg ser mange synergier med å jobbe sammen med byggvirksomheten i de lokale markedene de opererer i, både med tanke på markedskunnskapen deres og kundenettverket, sier Moen.

SATSER: Betonmast Eiendom er klar for å satse og henter Øyvind Moen og Kathrine Nyhus.

Han tiltrer i stillingen den 1. september.

Kathrine Nyhus sier det var flere forhold som gjorde at hun ønsket å bli en del av Betonmast-teamet.

– Betonmast er et solid selskap med lang og viktig fartstid på entreprenørsiden, men mitt bidrag vil utelukkende være på utviklingssiden. Betonmast ser også verdien av å ha en arkitektfaglig kompetanse i ledelsen, noe jeg fullt ut deler, så veldig glad for denne muligheten. Jeg ser videre frem til å dele mine erfaringer og bidra med nettverket mitt, men også til å få mange nye flotte kollegaer, sier Nyhus.