Nyheter Betonmast Sverige

Bygger utleieleiligheter i Göteborg for Ahlqvist Krokslätt

31. mars 2020

Betonmast Göteborg har signert avtale med Ahlqvist Krokslätt om bygging av 108 utleieleiligheter i Göteborg. Kontrakten, som er en totalentreprise, har en verdi på cirka 130 millioner svenske kroner, ekskl. mva.

Leilighetene som skal bygges er alle med ett rom og kjøkken. Total BTA ligger på cirka 6 000 kvadratmeter. Kontrakten gjelder bygging av utleieleiligheter, og det er ikke salgsforbehold i avtalen. Byggestart er planlagt til tredje kvartal 2020, og innflytting er planlagt til første kvartal 2022.

– Jeg er spesielt fornøyd med å ha landet denne kontrakten nå, og vil berømme byggherrer som evner å beslutte selv i usikre tider. Vi er veldig glade for å kunne bidra til å bygge flere boliger i Göteborg. Dette vil bli et etterlengtet tilskudd til markedet for små leiligheter i byen, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Tegning av et leilighetsbygg i tre med 8 og 12 etasjer Tegning av et leilighetsbygg i tre med 8 og 12 etasjer