Nyheter Betonmast Sverige

Bygger kontorbygg i hjertet av Göteborg

2. mars 2020

Betonmast Göteborg har signert avtale med Stena Fastigheter om bygging av et nytt kontorbygg, ”Stuveriet” i hjertet av Göteborg. Kontrakten er en totalentreprise, og har en verdi på cirka 190 millioner svenske kroner, ekskl. mva.

Stuveriet vil bestå av 16 etasjer med café, bistro og sportslounge. På plan 13 planlegges en terrasse med flott utsikt mot havneløpet. Total BTA ligger på cirka 9 500 kvadratmeter.

– Vi er svært stolte over tilliten Stena viser oss til å oppføre det som vil bli et helt spesielt bygg. Stuveriet vil definitivt være med på å prege Göteborgs skyline, sier VD i Betonmast Göteborg, Magnus Attemalm i Betonmast Göteborg.

  • Masthuggskajen har vært vårt hjem i over 50 år, sier Agneta Kores, vd hos Stena Fastigheter Göteborg. Nå bygger vi et nytt kontor, Stuveriet, med plass til mange flere bedrifter på denne kulturelle og kreative plassen. Det kjennes godt.

Prosjektet starter opp i andre kvartal 2020 og skal ferdigstilles i første kvartal 2022.