Nyheter Betonmast Boligbygg

Vi bygger 188 leiligheter for Solon Eiendom på Ski

5. september 2019

Betonmast Boligbygg har signert kontrakt med Solon Eiendom om oppføring av 188 leiligheter i den nye bydelen Magasinparken på Ski. Kontrakten er en totalentreprise på 528 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter bygging av totalt 188 leiligheter fordelt over fem bygninger, med et tilhørende underliggende parkeringsanlegg.

Særegen arkitektur

Magasinparken får en særegen arkitektur, der hvert bygg får hvert sitt unike uttrykk, tegnet av fire ulike og anerkjente arkitektkontorer. Resultatet er fem svært ulike og spennende bygg med cirka 40 leiligheter per enhet.

Kompetanse og fleksibilitet

– Vi gleder oss over at Solon Eiendom gir oss tillit til å bygge dette spennende prosjektet, uttaler en strålende fornøyd Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg. Dette er det tredje prosjektet vi bygger for Solon, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid også denne gang.

– Som en av Norges mest erfarne boligentreprenører vil vi vise at vi innehar kompetanse og fleksibilitet til å bygge boliger med unike og spennende arkitektoniske kvaliteter, avslutter Antonsen.

Fornøyd oppdragsgiver

– Solon Eiendom er svært fornøyde med Betonmast på prosjektene Landsnes Hage og Parkveien, uttaler Stig Bech, administrerende direktør i Solon Eiendom. Betonmast er en seriøs entreprenør som det er lett å samarbeide med, og som forstår den vekt vi legger på kvalitet i både utførelse, funksjon og arkitektur. Vi er sikre på at byggingen av Magasinparken blir ivaretatt på beste mulige måte, avslutter Stig Bech.

Arbeidene på Magasinparken starter ca januar 2020, og med om lag tre års byggetid vil den nye bydelen være ferdigstilt på nyåret 2023.

Ill_Reiulf Ramstad Architects_EVE IMAGES

 

R21 Arkitekter_EVE IMAGES

 

R21 Arkitekter_EVE IMAGES