Nyheter Betonmast Sverige

Betonmast bygger leiligheter i Falsterbo på Sveriges sørspiss

28. mai 2019

Betonnmast Malmö skal bygge 40 nye leiligheter i Falsterbo i Vellinge kommune, helt sør i Sverige. Kontrakten med Sithel Fastigheter er verdt 80 millioner svenske kroner.

Brf Öresundsbrisen i Falsterbo består av fire bygninger med totalt 40 leiligheter, totalt 3600 BTA. Prosjektet omfatter også et tilknyttet bassengområde, og får en beliggenhet kun få minutter fra sjøen. Fasaden i malmfuru er designet for å gå i ett med den omkringliggende naturen. Det er også lagt fokus på plassering av vinduer og lysinnslipp.

– Øresundsbrisen er et inspirerende prosjekt, sier Tomaz Bodmark, VD i Betonmast Malmö. I tillegg vil det være veldig gøy å igjen jobbe tett med Sithel Real Estate og skape gode verdier i Vellinge.

– Dette er unike boliger som krever en samarbeidspartner som er løsningsorientert og forstår den følelsen vi vil oppnå i prosjektet, sier Joakim Lindahl, administrerende direktør i Sithel Fastigheter. Vi har stor tillit til Betonmast og ser frem til et godt samarbeid.

Planlagt oppstart er ved utgangen av sommeren 2019, og prosjektet forventes ferdigstilt i desember 2020.