Nyheter Betonmast Ringerike

Bygger leilighetsprosjektene Meglergården og Villa P for Stor-Oslo Eiendom

9. mai 2019

Betonmast Ringerike har signert totalentrepriseavtale med Stor-Oslo Eiendom for bygging av to prosjekter sentralt plassert på Bekkestua i Bærum. Oppdraget omfatter oppføring av de to leilighetsprosjektene Meglergården og Villa P med til sammen 80 leiligheter og en dagligvareforretning på 2600 kvm. Kontraktssummen er på om lag 333 MNOK ekskl. mva.

Stor-Oslo Eiendom har signert avtalen på vegne av utbyggingsselskapet er Meglergården Invest AS.

Bilde øverst: Fornøyde med avtaleinngåelse. Fra venstre: prosjektleder Andreas Kildal Forseth fra Stor-Oslo Eiendom, prosjektansvarlig Gunnar Rinde fra Stor-Oslo Eiendom, daglig leder Philip van de Velde fra Betonmast Ringerike og prosjektleder Frode Økland fra Betonmast Ringerike

Fornøyd byggherre

– Vi er svært fornøyd med at vi er enige med Betonmast. Dette er et sentrumsnært prosjekt med en noe komplisert byggeprosess, og da er det betryggende at vi har fått med oss en dyktig og løsningsorientert prosjektledelse fra Betonmast. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene, sier Gunnar Rinde, prosjektansvarlig i Stor-Oslo Eiendom.

Illustrasjno av leilighetsbygg på 5 etasjer
–I Meglergården bygges 60 leiligheter, der de 48 leilighetene som er lagt ut for ordinært salg har vært populære. De resterende leilighetene er omsorgsboliger for Bærum kommune. Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter

 

I forbindelse med prosjektet skal også veinettet på Bekkestua fornyes og strammes opp til et mer urbant gatenett. Dette inkluderer byggingen av et nytt offentlig torg som bygges av Bærum kommune.

– Prosjektet blir det første vi gjør sammen med Betonmast, etter at de bygget Pilestredet Park 11-13 for oss for en tid tilbake. Nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent med Betonmast og realisere dette prosjektet sammen med dem, kommenterer Mathis Grimstad, styremedlem i utbyggingsselskapet og administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom.

Det hittill største prosjektet for Betonmast Ringerike

– Vi er glade for å ha fått tilliten fra Stor-Oslo Eiendom om byggingen av disse to flotte boligprosjektene, sier Philip van de Velde, daglig leder i Betonmast Ringerike. Med en kontraktssum på om lag 333 MNOK ekskl. mva, er denne totalentreprisen det hittil største prosjektet Betonmast Ringerike har hatt. Nå ser vi frem til å sette i gang med byggingen, legger van de Velde til.

– Det er hyggelig å få bygge for Stor-Oslo Eiendom igjen, uttaler Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. Atter en gang har våre dyktige medarbeidere gjort en svært god jobb med å få dette prosjektet i havn, avslutter Evensen.

Illustrasjon av leilighetsbygg på fire etasjer, med gyllen fasade og høstlige omgivelser
– Villa P vil bestå av 20 leiligheter. Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter / MIR