Nyheter Betonmast Telemark

Bygger Skrubben Havn i Kragerø

7. mai 2019

Betonmast Telemark har signert kontrakt med Skrubbodden AS om bygging av 43 leiligheter, bryggepromenade og ca 7000 m2 parkeringsanlegg i Kragerø. Kontrakten er en totalentreprise på 169,2 MNOK ekskl. mva.

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av 43 leiligheter fordelt på fem bygningskropper inklusive bryggepromenade og parkeringsanlegg. Byggherren besørger miljøopprydding og grunnarbeider. Leilighetene får en unik beliggenhet, nærmest i sjøen, med kveldssol og egen bryggepromenade tilknyttet prosjektet.

– Dette er et prosjekt vi har jobbet med over tid, og sammen med utbygger har vi funnet gode løsninger for prosjektet. Det er veldig hyggelig at vi nå har signert avtalen og kan gå i gang med å bygge boliger med denne flotte beliggenheten, uttaler Per-Erik Skoglund, daglig leder i Betonmast Telemark.

– Boligene har vært ettertraktet og den unike beliggenheten tilfører prosjektet bokvaliteter i form av solforhold og nærhet til vannet. At vi gjennomfører dette prosjektet i Kragerø er spesielt moro ved at vi nå har utvidet vårt område og viser at vi er konkurransedyktige også her, avslutter Skoglund.

Prosjektering er i gang, miljøopprydding og grunnarbeider pågår og prosjektet er planlagt ferdigstilt 3. kvartal 2020.

Illustrasjon: Skrubben havn ligger nærmest i sjøen, sentralt i Kragerø.