Nyheter Betonmast Boligbygg

Betonmast bygger 130 leiligheter på Langhus for Solon Eiendom

11. april 2019

Betonmast Boligbygg skal bygge syv blokker med totalt 130 leiligheter i Parkveien på Langhus i Ski kommune. Oppdragsgiver er Solon Eiendom. Kontrakten er en totalentreprise, og kontraktssummen er på om lag 235 millioner kroner ekskl. mva.

– Vi gleder oss over at Solon Eiendom gir oss tillit til å bygge dette flotte prosjektet, sier Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg. Vi har tidligere bygget Landsnes hage for Solon i Asker, og ser vi frem til et fruktbart samarbeid om Parkveien fremover.

– Solon Eiendom er svært fornøyde med jobben Betonmast har gjort på Landsnes Hage, uttaler Stig Bech, administrerende direktør i Solon Eiendom. Samarbeidet er en fin videreføring av det gode samarbeidet vi har hatt på tidligere prosjekter. Betonmast er en seriøs entreprenør som det er lett å samarbeide med, og som forstår den vekt vi legger på kvalitet i både utførelse, funksjon og arkitektur. Veldig bra, avslutter Stig Bech.

Illustrasjon av nytt boligbygg med terrasser med planter
Illustrasjon: EVE Images
Illustrasjon av nye boliger med store takterraser, blå himmel
Prosjektet får en grønn profil med grønne tak. Illustrasjon: EVE Images

Prosjektet består av syv frittliggende blokker med totalt 130 leiligheter og næringslokaler på bakkeplan. Det er underliggende p-kjeller for seks av blokkene. Totalt BRA er på 13663 m2.

Parkveien ligger svært sentralt til på Langhus, med umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det legges opp til at prosjektet skal passe inn i den eksisterende bebyggelsen med eneboliger og rekkehusbebyggelse, og en verneverdig landhandel på området skal beholdes.

Prosjektet vil få en grønn profil, med åpen overvannshåndtering og grønne tak.

– Jeg er stolt av våre medarbeidere, som sikrer nok en flott kontrakt, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. Vi er inne i en god periode med høy ordreinngang, avslutter han.

Prosjektet starter våren 2019, og innflytting er planlagt i første halvår 2021.