Nyheter Betonmast Trøndelag

Bygger nytt verksted for tunge kjøretøy i Trondheim

22. mars 2019

Betonmast Trøndelag signerte nylig kontrakt på bygging av nytt verkstedanlegg for Team Verksted AS på Sandmoen sør for Trondheim. Anlegget omfatter et verkstedbygg for service og reparasjoner av lastebiler, varebiler, hengere og busser, samt et topp moderne skade-/og lakkverksted. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 64 millioner kroner.

Byggherre er Sandmoen Næringsbygg AS, ved Pointer Corporate, Helge Johnsen.

På vegne av oppdragsgiveren, uttaler Helge Johnsen:

God erfaring med Betonmast

– Mye av grunnene til valg av Betonmast ligger i tidligere god erfaring med Betonmast, et prisnivå som er markedsmessig, og en velvilje fra entreprenørens side til en nødvendig forsering av byggeprosessen.

– Vi har hatt en god prosess sammen med byggherren hittil i prosjektet, uttaler Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Nå ser vi frem til å bygge et godt og funksjonelt verkstedbygg, avslutter Utvik.

Prosjektet er på totalt 4300 kvadratmeter og ligger på en romslig tomt på ca 13000 m2 som skal benyttes fullt ut. Bygging er allerede igangsatt og prosjektet ferdigstilles høsten 2019.