Nyheter Betonmast Innlandet

Bygger leiligheter og næringslokaler på Hafjell

4. mars 2019

Betonmast Innlandet har signert kontrakt om oppføring av ti leiligheter samt næringslokaler for Gaiastova AS på Hafjell. Oppdraget er en totalentreprise på om lag 38 millioner kroner.

Prosjektet omfatter oppføring av totalt 10 utleieleiligheter over to etasjer, med næringslokaler for sport- og matforretning i første etasje, totalt 1350 m2 BTA.

– Vi setter pris på den tilliten vi har fått fra Gaiastova, uttaler Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet. Vi gleder oss til å bygge attraktive utleieleiligheter og nye flotte butikklokaler for brukerne av det populære området.

Les også: Byggeindustriens presentasjon av Nye Gaiastova

– Vi ser på dette prosjektet som en naturlig utvikling av Gaiastova, en av Norges beste fjelldestinasjoner. Nybygget vil også frigjøre areal i dagens Gaiastova som skal benyttes til å gi våre kunder enda bedre restaurant- og afterskiopplevelser. Vi har hatt en god prosess med Betonmast Innlandet og ser frem til videre samarbeid, sier Simen Bryn i Carucel Eiendom på vegne av Gaiastova AS.

Byggearbeidene er allerede i gang, og det nye bygget på populære Hafjell skal stå ferdig til vintersesongen 2020.

Foto: Byggeindustrien