Nyheter Betonmast Eiendom

Byggestart på prosjektene Bjørnsveen og Vikenstranda på Gjøvik

25. januar 2019

Betonmast Eiendom eier 50 % av to prosjekter på Gjøvik – Vikenstranda og Bjørnsveen Panorama. I starten av mars er det byggestart på neste byggetrinn på begge prosjektene.

Begge disse boligprosjektene i Gjøvik er utviklet av Betonmast Eiendom, i samarbeid med Gjøvik og omegn boligbyggelag. Byggeoppdraget ble vunnet av Betonmast Innlandet.

Vikenstranda

På Vikenstranda har det de siste årene vokst fram et flott område ved Mjøsas bredd, med både blokkleiligheter, rekkehus og eneboliger. Nå er det sjette og foreløpig siste byggetrinn som står for tur, med bygging av både blokk og rekkehus. Ca halvparten av boligene er solgt, så det er fortsatt gode muligheter til å sikre seg en god leilighet med nærhet til Mjøsa og med kort veg til Gjøvik. Les mer om dette prosjektet her. 

Bjørnsveen panorama

På Bjørnsveen panorama, rett nord for Gjøvik, er det byggingen av blokk nummer tre som nå starter. De to første blokkene og rekkehusene i prosjektet var innflytningsklare i god tid før jul 2018. Det er fortsatt noen få ledige boliger igjen for de som ønsker å flytte raskt inn i noe nytt. Les mer om de ledige leilighetene og blokk 3. 

Illustrasjon av rekkehus og blokker i en grønn skråning
Bjørnsveen Panorama ligger i en skråning rett nord for Gjøvik

Eiendomsutvikling med synergier

– Betonmast Eiendom driver eiendomsutvikling i de områder der Betonmast-konsernet har etablert og driver entreprenørvirksomhet, sier Hans Jørgen Lundby, daglig leder i selskapet. Vi tror på synergiene som skapes ved å kombinere god eiendomsutviklingskompetanse med god entreprenørkompetanse.

– Det er derfor gledelig at det er vårt søsterselskap Betonmast Innlandet som har vunnet oppdraget med å bygge de to neste byggetrinnene på de to prosjektene på Gjøvik. Vi som oppdragsgiver er trygge på at vi også denne gang sammen får til gode løsninger, avslutter Lundby.

Kontraktene er på henholdsvis 4o millioner kroner ekskl. mva for Vikenstranda, og 30 millioner kroner på Bjørnsveen panorama.