Nyheter Betonmast Sverige

Betonmast bygger 110 leiligheter i Arlöv utenfor Malmö

22. januar 2019

Betonmast Malmö, et selskap i BetonmastHæhre-gruppen, har tegnet avtale med Burlövs Bostäder AB om å bygge 110 nye utleieboliger i Arlöv, rett utenfor Malmö. Kontraktsverdien er på 202 millioner kroner.

Kvarteret Ugglan blir Betonmast Malmös andre store prosjekt i Malmötraktene siden etableringen av selskapet i juli 2018. Prosjektet omfatter 110 leiligheter, hvorav seks leiligheter er tilrettelagt for funksjonshemmede. Prosjektet er inndelt i fire bygg med 5 – 6 etasjer. Det totale boarealet er på 10 600 kvadratmeter.

– Jeg er glad og stolt over at vi i Betonmast Malmö har fått dette oppdraget, sier Tomaz Bodmark, daglig leder i Betonmast Malmö. Vi er et lokalt selskap med et sterkt konsern i ryggen. Vårt mål er å utnytte vår solide kunnskap slik at både vår nye kunde Burlövs Bostäder AB og fremtidige leietagere i Kvarteret Ugglan blir fornøyde.

– Regionen vokser kraftig og nå skrur vi opp byggetakten i Burlöv. At Betonmast Malmö som ny aktør i regionen innfridde våre krav kjennes bra på flere måter. Ikke minst ønsker vi en ny aktør med lokal forankring velkommen, sier Mats Åsemo, daglig leder i Burlöv Bostäder AB.

– Det er fantastisk å se at vår virksomhet i Malmö skyter fart, uttaler Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. Vi har nå befestet oss i de tre store markedene i Sverige – Stockholm, Göteborg og Malmö, og jobber med ytterligere vekst i Sverige, avslutter Evensen.

Byggestart for Kvarteret Ugglan er satt til april 2019 og innflytting er beregnet til slutten av 2021.