Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Prosjekterer og bygger Kjelle Ambulansestasjon i Tønsberg

13. desember 2018

Betonmast Buskerud-Vestfold, et selskap i BetonmastHæhre-gruppen, skal prosjektere og bygge Kjelle Ambulansestasjon i Tønsberg. Prosjektet utføres i en åpen totalentreprise med felles incitament.

Fornyet tillit fra byggherren

– Vi er godt fornøyde med den gjensidige tilliten vi har skapt over tid sammen med byggherren på Kjelle Ambulansestasjon, uttaler Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold. Tidligere har vi blant annet bygget nabobygget, Kjelleparken, som er et fremtidsrettet hus fullt av helsetjenester. Vi er selvsagt stolte over å bli foretrukket som entreprenør også denne gang og takker ærbødigst for tilliten byggherren viser oss.

Totalt blir den nye ambulansestasjonen på om lag 1.200 m2 fordelt på to plan. I plan 1 blir det plass til 10 ambulansebiler i tillegg til vaskehall og garderober, mens det i plan 2 blant annet blir kontorer, møterom, kjøkken og hvilerom, samt parkering på deler av taket over plan 1.

Prosjektet er allerede godt i gang. Overlevering skjer i fjerde kvartal 2019.