Nyheter Betonmast Telemark

Bygger Frednes Brygge for Porsgrunn Bolig AS

7. juni 2018

Betonmast Telemark har signert kontrakt med Porsgrunn Bolig AS om bygging av 25 leiligheter langs elven i Porsgrunn. Kontrakten er en totalentreprise på 71,7 millioner kroner ekskl. mva.

Miljøprofil

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av 25 leiligheter fordelt på to bygningskropper inklusive bryggeanleggg, samt riving av en mindre bygning på tomten. Leilighetene får en unik beliggenhet mot elven, med kveldssol og egen brygge i tilknytning til prosjektet. Prosjektet får en miljøprofil ved eget definert miljøprogram fra utbygger og tilkobling til fjernvarmeanlegg.

Konstruktivt samarbeid

– Dette er et prosjekt vi har utviklet over tid sammen med utbygger, og det er veldig hyggelig at vi nå har signert avtalen og kan starte byggingen, uttaler Per-Erik Skoglund, daglig leder i Betonmast Telemark. Boligene har vært ettertraktet og den unike beliggenheten tilfører prosjektet bokvaliteter i form av gode solforhold og nærhet til vannet.

– Det konstruktive samspillet mellom oss i Betonmast og Porsgrunn Bolig har ført til realisering av prosjektet og gode kvaliteter som imøtekommer de kommunale og politiske krav som er satt. Det er en glede for oss, som lokal entreprenør, å levere boliger med slike kvaliteter til befolkningen i vårt nærmiljø, avslutter Skoglund.

Prosjektet Frednes Brygge består av to byggetrinn og utvikles i samarbeid mellom Bratsberg Gruppen og Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag, som nå etablerer et felles eierskap gjennom utbyggingsselskapet Porsgrunn Bolig AS.

Prosjektering er godt i gang, byggestart er august 2018, og boligene skal stå klare til innflytting 1. kvartal 2020.