Nyheter Betonmast Bergen

Bygger 26 leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby

5. juni 2018

Betonmast har signert samspillskontrakt med Myrkdalen Fjellandsby AS om bygging av leilighetsprosjektet Kamben i Myrkdalen i Voss kommune. Kontrakten har en verdi på 78 millioner kroner inkl. mva.

God og effektiv samspillsfase

– Vi har hatt en god og effektiv samspillsfase med byggherren og rådgivergruppen, og resultatet er et veldig flott bygg, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen. Nå ser vi frem til et godt samarbeid også i byggingen av Kamben, avslutter Kleivdal.

I tillegg til 26 leiligheter består bygget av to underetasjer med parkering, samt én etasje der det kommer butikker og annen næringsvirksomhet. Byggestart var 15. mai, og bygget står ferdig i august 2019.

Helårsdestinasjon

– Etter en vel gjennomført samspillsfase med Betonmast er det gledelig å ha startet opp dette nye prosjektet i Myrkdalen Fjellandsby. Med Kamben tar vi enda et viktig skritt i retning av å realisere visjonen om å være den ledende norske helårsdestinasjonen for hele familien. Kamben vil være med på å fullføre rammen rundt torget i landsbyen, slik at vi nå får mulighet til å ferdigutvikle hjertet i destinasjonen. Dette vil gi oss gode næringslokaler på gateplan med nye tilbud til våre gjester, innendørs parkeringsplasser og gode leiligheter rett ved skitrekket, sier Linda Løtvedt Aas, eigedomsjef i Myrkdalen Fjellandsby.

Illustrasjon: MAD Arkitekter