Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Betonmast bygger Lystlunden idrettshall for Horten kommune

30. mai 2018

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Horten kommune om bygging av nye Lystlunden idrettshall i Horten. Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på 91,5 millioner kroner ekskl. mva.

Pilotprosjekt med fornybare energiløsninger

Prosjektet har et høyt miljøfokus, og bygget skal blant annet oppføres som passivhus og i vedlikeholdsfrie og holdbare materialer. Prosjektet blir også et spennende pilotprosjekt som skal tilrettelegge for fornybare energiløsninger, basert på solfangere og sesonglagring av energi.

Les også: Byggeindustriens presentasjon av prosjektet

– Vi gleder oss veldig til å bygge for vår egen kommune, uttaler Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold. Vi har bygget tre bygg i Horten tidligere: RS Noatun, og Espira-barnehagene på Baggerød og på Nykirke, men dette er første gang vi bygger for kommunen.

Klart beste anbud

– Vi er veldig glade for at anbudet ble vunnet av et lokalt firma, sier kommunalsjef Geir Kjellsen i Horten kommune. Det var flere aktører som ønsket å bygge Lystlunden, men anbudet fra Betonmast Buskerud-Vestfold var klart best.

Kontrakten omfatter også prosjektering. Oppstart på byggearbeidene blir i august.