Nyheter Betonmast Sverige

Stefan Strömberg blir ny VD i Göteborg, Mattias Gustafson blir leder for divisjon Sverige på heltid

23. mai 2018

Betonmast styrker den svenske ledelsen. Mattias Gustafson gir seg i rollen som VD Göteborg for å konsentrere seg fullt ut om rollen som divisjonssjef for hele den svenske virksomheten. Stefan Strömberg overtar rollen som VD i Göteborg.

– Betonmast har på få år slått seg opp som en aktør som blir lagt merke til i det svenske markedet. At vi nå styrker vår svenske ledelse, er en helt naturlig konsekvens av vår vekst i Sverige, en vekst vi forventer skal fortsette, sier Mattias Gustafson, påtroppende leder for Betonmast divisjon Sverige.

Etablert i Sverige i 2013

Betonmast er en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører med en årlig omsetning på cirka 11 milliarder svenske kroner. Den svenske virksomheten ble etablert i 2013, og omsatte i 2017 for cirka 400 millioner svenske kroner. Betonmast har på få år etablert seg som en slagkraftig konkurrent til de etablerte aktørene i det svenske markedet, og har vunnet flere prestisjekontrakter, blant annet Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg, Volvo Pentas nye hovedkontor og Kungsbackas Nya Badhus. Betonmast er tilstede i Göteborg og Stockholm, og nylig meldte selskapet at det etablerer seg i Malmö. Dermed vil konsernet være representert i alle Sveriges tre største regioner.

Stefan Strömberg tiltrer 1. august

Stefan Strömberg har arbeidet som prosjektsjef ved Betonmast Göteborg siden 2016. Før det hadde han ulike lederstillinger i Skandinaviska Glassystem, hvor han arbeidet i perioden 2000 – 2016. Strömberg tiltrer rollen som VD i Göteborg 1. august.

– Stefan har utmerket seg som en svært dyktig prosjektsjef med gode lederegenskaper. Han kjenner vår virksomhet i Göteborg godt, og har de aller beste forutsetninger for å videreutvikle selskapet, sier Gustafson.

Store ambisjoner i Sverige

– Vi har store ambisjoner i det svenske markedet. Mattias har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp vår svenske virksomhet med base i Göteborg. I Stefan har vi en svært dyktig medarbeider som vil sørge for en sømløs videreføring av lederskapet i Göteborg, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Foto, øverst: Stefan Strömberg, ny VD i Göteborg, (t.v.) og Mattias Gustafson, påtroppende leder for divisjon Sverige.