Nyheter Betonmast Bergen

Bygger Tunesflaten idrettshall for Bergen kommune

14. mai 2018

Betonmast har signert totalentreprisekontrakt med Bergen kommune om bygging av Tunesflaten idrettshall i Bergen. Kontrakten har en verdi på 62 millioner kroner inkl. mva.

Betonmast har bygget mange idrettshaller, og dette er det tredje idrettshallprosjektet som bygges av Betonmast i Bergen.

Best score på alle kriterier

– Vi er svært tilfredse med at vi skal bygge enda et idrettsbygg i Bergen, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen. Betonmast hadde best score på alle kriterier i konkurransen, noe som viser at vi absolutt er konkurransedyktige i markedet. Nå ser vi frem til et godt samarbeid og gleder oss til å komme i gang, avslutter Kleivdal.

Idrettshallen er på 2850 m2, hvorav selve aktivitetsflaten er på 25 x 45 m. I tillegg er det sosiale rom for dans/scene, fleraktivitetsrom m.m. Byggestart er planlagt i juni, og idrettshallen skal stå ferdig våren 2019.

– Vi er glade for at en totalentreprenør nå endelig er på plass, og ser frem til å starte byggingen av en for nærmiljøet etterlengtet stor og flott idrettshall sammen med Betonmast, sier prosjektleder Gerd Hole i Bergen kommune, Etat for utbygging.