Nyheter Betonmast Sverige

Betonmast fortsetter ekspansjonen i Sverige

3. mai 2018

Betonmast etablerer seg i Malmö. Dermed er konsernet representert i alle Sveriges tre største regioner.

– Betonmast har betydelige vekstambisjoner i det svenske markedet. Vi ser store muligheter i Malmö-regionen, og målsettingen er å gjenta suksessen vi har hatt i Göteborg og Stockholm, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Har lykkes godt i det svenske markedet

Betonmast er en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører med en årlig omsetning på cirka 10 milliarder norske kroner. Den svenske virksomheten ble etablert i 2013, og omsatte i 2017 for cirka 380 millioner norske kroner. Betonmast har på få år etablert seg som en slagkraftig konkurrent til de etablerte aktørene i det svenske markedet, og har vunnet flere prestisjekontrakter, blant annet Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg, Volvo Pentas nye hovedkontor og Kungsbackas Nya Badhus.

– Vi tror en slank og kundeorientert organisasjon kan utfordre de etablerte strukturene i det svenske markedet. Vi følger i stor grad samme modell som i Norge, der vi har vært den raskest voksende byggentreprenøren i mange år. Så langt har vi lykkes meget godt i Sverige, og det er liten tvil om at Betonmast blir lagt merke til i bransjen, sier Mattias Gustafson, VD i Betonmast Sverige.

Oppstart i Malmö

Etableringen i Malmö er en start-up, med Tomaz Bodmark som ansvarlig for selskapet. Bodmark kommer fra Serneke, og har før det en lang karriere bak seg i Peab. Bodmark starter opp sammen med en mindre arbeidsgruppe som tidligere har jobbet sammen.

– Vi er svært fornøyde med å kunne starte virksomheten i Malmö med Tomaz og hans team. Vi deler grunnleggende filosofier innen entreprenørvirksomhet, som sterkt prosjekt- og medarbeiderfokus. Vi ser frem til å sammen sette flotte avtrykk i Malmö-regionen, sier Gustafson.

Betonmast Malmö forventes fullt ut operativ fra og med 1 juli 2018.