Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Betonmast bygger Volmax Borgeskogen

11. april 2018

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert avtale med Volmax Eiendom AS om bygging av nytt verkstedbygg for Volvo lastebiler på Borgeskogen i Stokke. Prosjektet er en totalentreprise med kontraktsverdi på om lag 53 MNOK ekskl. mva.

Prosjektet ble vunnet i sterk konkurranse, og daglig leder, Eskil Thorkildsen er meget godt fornøyd:

Oppgaveforståelse og god dialog viktig

– Vi vinner prosjektet fordi vi bruker tid på å forstå kundens ønsker og behov. En del av konkurransen var å designe Volmax sitt fremtidige uttrykk, og her traff vi godt. Prosjektet passer perfekt inn i porteføljen vår. Her skal vi fortsette å utvikle oss på kostnadseffektiv planlegging og drift blant annet gjennom utstrakt bruk av digitale hjelpeverktøy. Volmax er en viktig kunde for oss og vi skal sørge for at de også velger oss på sitt neste byggeprosjekt sier Thorkildsen entusiastisk.

– Oppgaveforståelse og god dialog med oppdragsgiver er viktige elementer i Betonmasts prosjekter, uttaler Peter Sandrup, leder for Betonmasts byggdivisjon. Da får vi gode prosjekter som alle parter er fornøyd med, avslutter han.

Prosjektet er på om lag 4 700 m2 BRA. Arbeidene på byggeplass er allerede i gang og bygget skal stå ferdig desember 2018.