Nyheter Betonmast Sverige

Grønt lys for stor Sverige-kontrakt

21. mars 2018

Kungsbacka kommune har løftet de gjenværende forbehold knyttet til byggingen av Kungsbacka Badhus, kommunens største investering noensinne.

Dermed kan Betonmast gå i gang med et av selskapets største prosjekter i Sverige til nå.

Totalentreprise i samspill

Avtalen har en verdi på 410 millioner svenske kroner. Badeanlegget vil inneholde et femtimeters konkurransebasseng, rehabiliteringsbassenger, familieavdeling, spa, gym og serveringssteder. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise i samspill.

– Dette er en stor og viktig kontrakt for Betonmast, og vi ser virkelig frem til å gå i gang med byggingen av det som skal bli et topp moderne badeanlegg til glede for 300.000 årlige brukere, uttaler Mattias Gustafson, VD Betonmast i Sverige.

Arbeidene på tomten tar til umiddelbart, og badeanlegget skal etter planen ferdigstilles i april 2020.