Nyheter Betonmast Trøndelag

Betonmast signerer kontrakt med Heimdal bolig om bygging av 73 leiligheter

1. februar 2018

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med Heimdal Bolig om bygging av 73 leiligheter i byggetrinn 4 i prosjekt Strinda Hageby. Kontrakten er en totalentreprise på 127 MNOK ekskl. mva.

Betonmast er i gang med byggetrinn 3 i det samme prosjektet. Byggetrinn 4 omfatter bygging av 73 leiligheter med underliggende parkeringskjeller og boder i sokkeletasje. Les mer her:  www.strindahageby.no

Godt samarbeid

– Vi er meget fornøyd med å få fornyet tillit fra byggherren, uttaler Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Vi har et godt samarbeid med Heimdal Bolig på byggetrinn 3, og ser frem til å videreføre dette også i neste byggetrinn.

– Gode relasjoner er viktig i alle våre prosjekter, og vi legger vekt på godt samarbeid, sier Peter Sandrup, leder av Betonmasts byggdivisjon. Derfor er det gledelig at Heimdal Bolig nok en gang velger oss til å bygge ytterligere et prosjekt med gode bokvaliteter i Trondheim, avslutter Sandrup.

 

Bilde av fire mennesker som håndhilser
F.v.: Anita Olderø, prosjektleder Heimdal Bolig, Odd Einar Landsem, prosjektsjef Betonmast Trøndelag, Tom Utvik, daglig leder Betonmast Trøndelag og Børge Aunaas, prosjektsjef Heimdal Bolig