Nyheter Betonmast Gøteborg

Tre nye kontrakter i Gøteborg

20. oktober 2017

Betonmast har vunnet tre nye kontrakter i Sverige. Kontraktene er totalentrepriser på til sammen ca. 650 MSEK.

Adventsvägen

Den første kontrakten består av bygging av Adventsvägen i Kortedala i Gøteborg. Dette er et leilighetsprosjekt på 125 nye utleieleiligheter på totalt ca. 11.300 kvm. Kontrakten med AB Framtiden er en totalentreprise på 225 MSEK. Beregnet byggetid på leilighetene er ca. 24 måneder og arbeidene er allerede i gang.

Chalmers Studentbostäder

Den andre kontrakten er på bygging av 118 studentleiligheter og en førskole med fem avdelinger for Chalmers Studentbostäder. Studentleilighetene vil ha varierende størrelser, fra 20 til 55 kvm. Totalareal blir på ca. 7.200 kvm. Kontrakten er en totalentreprise med samspill på 125 MSEK. Byggingen starter opp i November 2017.

Lindholmens Tekniska Gymnasium

Den siste kontrakten er på bygging av Lindholmens Tekniska Gymnasium for Lokalförvaltningen Göteborgs Stad. Kontrakten er en totalentreprise i samspill på ca. 300 MSEK. Prosjektet innledes i første fase med prosjektering og kalkyler, før fase to med byggestart starter i januar 2018. Bygget skal fungere som et landemerke, og skal symbolisere utdanning og kompetanse. Råbygget blir produsert i mykt, håndterbart tre og betong.

– Vi er meget fornøyd med å vinne disse kontraktene. Etter tre år i det svenske markedet har vi klart å etablere oss godt i Gøteborgregionen. Disse prosjektene bekrefter ytterligere vår posisjon. Vårt mål er å bygge en sunn og solid virksomhet med sterk vekst, og god lønnsomhet i Sverige, og med lokalt fokus. Vår gode ordreinngang er et resultat av en dreven organisasjon med høy kompetanse, et langsiktig markedsarbeid og gode relasjoner, uttaler Mattias Gustafson, VD Betonmast Sverige AB.

 

Ill: Lindholmens Tekniska Gymnasium