Nyheter Betonmast Eiendom

Betonmast og Opsahl Bolig bygger Gartnerboligen på Skullerud

15. oktober 2017

95 nye leiligheter

Betonmast Boligbygg skal bygge 95 leiligheter i prosjektet Gartnerboligen på Skullerud. Prosjektet er et utviklingssamarbeid mellom Betonmast Eiendom og Opsahl Bolig, en del av Opsahl Gruppen. Partene eier 50 prosent hver, med Betonmast Boligbygg som totalentreprenør. Kontraktssummen er på omlag 234 MNOK.

Prosjekt Gartnerboligen består av 95 leiligheter samt barnehage, med kort gangavstand til Østmarka og Skullerud stasjon samt kort vei til Oslo sentrum. Prosjektet får moderne arkitektur og god standard med moderne bekvemmeligheter. Det er lagt vekt på at alle leilighetene skal ha store balkonger og/eller takterrasser/hager.

Tilpasset aktive beboere

Prosjektet er tilpasset aktive beboere, med blant annet tilgang til smørebod, hundevask og sykkelrom i fellesarealene. Leilighetene varierer i størrelse fra 40 m2 og opp til 168 m2 BRA, og prosjektet er på totalt ca. 10.000 m2 BRA. De tre blokkene vil ha sedumtak og teglfasader med trepanel.

– Gartnerboligen er et av de første større prosjektene til Betonmast Eiendom, sier Hans Jørgen Lundby, administrerende direktør i Betonmast Eiendom. – Det er derfor ekstra stas for oss å være i gang.

– Samtidig gleder vi oss over samarbeidet med Opsahl Bolig. Vi har lenge jobbet sammen om å utvikle prosjektet, helt fra reguleringsstadiet, via rammesøknad og nå til faktisk bygging og salg. Vi er stolte over hva vi har fått til, og er sikre på at dette blir et flott sted å bo, sier Lundby.

– Vi er veldig fornøyd med at Betonmast Eiendom og Opsahl Bolig har valgt oss som totalentreprenør på dette prosjektet, uttaler Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg. Det er første gang vi bygger for dem. Nå skal vi vise at vi er tilliten verdig og levere et prosjekt som både de og leilighetskjøperne blir meget fornøyd med.
Skullerud er under utvikling til å bli en mer urban del av byen der mennesker kan arbeide, bo og være aktive. Området har en rik industrihistorie gjennom Tandberg radiofabrikk og Norsk Data, og har et unikt utgangspunkt for å bli en produktiv blandingsby. Opsahl Gruppen står bak flere av prosjektene i bydelen.

– Omgivelsene på Skullerud er både historiske og grønne, sier Anders Opsahl i Opsahl Bolig. Her har man nærhet til marka med mulighet for aktiviteter både sommer og vinter, samtidig som byen er rett i nærheten, avrunder Opsahl.

Prosjektet er allerede i gang, og ferdigstillelse er beregnet til sommeren 2019.

Illustrasjon: Arkitektskap