Nyheter Betonmast Stockholm

Stockholmskontoret til Betonmast med to nye kontrakter

9. oktober 2017

Betonmast er nå sterkt etablert i både Gøteborg og Stockholm etter å ha vært i det svenske markedet drøyt tre år. Det var først i vår at Stockholm-kontoret ble etablert, og de to første kontraktene er allerede signert.

Stockholm-kontoret

April 2017 ble kontoret i Stockholm etablert, og siden da har det blitt ansatt 12 nye medarbeidere på det nye kontoret. Stockholm-kontoret har allerede signert kontrakter for 255 MSEK, hvor 170 MSEK er med forbehold om salg av boligene.

Gnesta Hem

Den første kontrakten til det nyetablerte Stockholm-kontoret er på bygging av Strandhagen eldrebolig for Gnesta Hem. Kontrakten er på 85 MSEK, og omfatter bygging av 44 leiligheter med tilhørende storkjøkken og serviceområder.

Leiligheter i Strängäs

Den andre kontrakten er et boligprosjekt som omfatter bygging av 92 leiligheter i Strängäs. Prosjektet er med forbehold av salg. Planlagt byggestart er januar 2018.

– Vi er meget fornøyd med veksten vi har hatt. Vårt mål er å bygge en sunn og solid virksomhet med sterk vekst og god lønnsomhet i Sverige og med lokalt fokus. Vår gode ordreinngang er et resultat av et langsiktig markedsarbeid og gode relasjoner. Vi er fornøyd med den gode starten på vår videreutvikling og ekspandering av Betonmast Sverige, uttaler Mattias Gustafson, VD Betonmast AB.

– Veksten i Stockholmsregionen er i tråd med våre vekstambisjoner i Sverige. Vi har etter hvert etablert oss godt i Gøteborgregionen, men ser at det også er høy aktivitet i bygging i Stockholmsregionen. Det var derfor naturlig å etablere oss der. Vi har vært heldige og fått tilknyttet oss noen dyktige medarbeidere lokalt, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef Betonmast.