Nyheter Betonmast Telemark

Per Erik Skoglund ny daglig leder i Betonmast Telemark

15. september 2017

Betonmast Telemark har vunnet flere store kontrakter den siste tiden, og er i godt driv. Fra nyttår blir Per Erik Skoglund ny daglig leder. Han overtar etter Bjørn Anker, som har blitt 65 år, og ønsker å gi fra seg stafettpinnen til yngre krefter.

Skoglund kommer fra stillingen som markedssjef i Betonmast Buskerud-Vestfold. Han er dermed godt kjent med den sterke kulturen i Betonmast, og tar med seg gode erfaringer videre inn i selskapet.

– Jeg ser frem til at vi sammen videreforedler det sterke laget med målrettet arbeid for ytterligere å befeste posisjonen som den mest attraktive entreprenøren i regionen, uttaler Skoglund.

Per Erik Skoglund er 45 år, og har sin utdannelse fra Teknisk fagskole (GTF). Han har lang erfaring fra entreprenørbransjen, og kjenner markedet i regionen svært godt.

– Bjørn Anker har gjort en kjempejobb over mange år, uttaler Peter Sandrup, leder for byggdivisjonen i Betonmast. Per Erik overtar et Betonmast Telemark som er i meget god forfatning, med høy omsetning og gode resultater.

– Med Per Eriks lange leder- og bransjeerfaring, er jeg sikker på at vi har funnet en veldig god leder som kan ta selskapet enda et steg videre. Det er ekstra gledelig at vi fant en så godt egnet leder i egne rekker, avslutter Sandrup.