Nyheter Betonmast Trøndelag

Betonmast bygger 50 leiligheter for Godhavn i Trondheim

12. september 2017

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt om bygging av 50 leiligheter for Godhavn på Reppetoppen i Trondheim. Etter en vellykket samspills- og utviklingsperiode på ett år er partene nå klare til byggestart. Kontrakten er en totalentreprise på ca. 100 MNOK.

Samspill og utvikling har pågått sammen med kunden i ett år. Partene har optimalisert og utviklet prosjektet med tanke på kvalitet, løsninger, kostnader og utforming av leiligheter.

– Dette er et godt eksempel på god utnyttelse av det kompetente utviklingsmiljøet som finnes i Betonmast, uttaler Peter Sandrup, leder for byggdivisjonen i Betonmast. Vi er opptatt av at denne type samspill blir en god prosess for alle involverte.

Betonmast Trøndelag har hatt flere prosjekter for Godhavn, og melder om et meget godt samarbeid.

– Vi setter pris på samarbeidet, og er selvsagt meget glade for at vi har fått tilliten på ytterligere ett prosjekt, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

Betonmast Trøndelag har allerede fått bestilling på prosjektering av IG1, og starter bygging i løpet av september. Byggetiden er beregnet til 16 måneder.

Bilde: God erfaring med samarbeid resulterer i ytterligere kontrakt. F.v.: Prosjektleder Kim Johansen og daglig leder Tom Utvik fra Betonmast Trøndelag, og daglig leder Øyvind Estenstad og prosjektleder Audun Berdal fra Godhavn.