Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Betonmast bygger Posten og Brings logistikksenter i Vestfold

15. juni 2017

Betonmast Buskerud-Vestfold AS, et Betonmast-selskap, har inngått avtale med Posten Eiendom Vestfold AS om prosjektering og bygging av nytt logistikksenter for Posten og Bring på Borgeskogen i Vestfold. Kontrakten er en totalentreprise på 80 MNOK.

Ny sentral for hele Vestfold

Det nye logistikksenteret blir på hele 8.700 kvm, og vil være en samlokalisering for pakke- og godshåndtering i Vestfold. Terminalen vil bestå av gods- og pakkehall med frys/kjøl og kontordel. Det skal også opparbeides utomhusområder i tilknytning til terminalen.

– Vi er veldig fornøyd med å vinne denne kontrakten, og vi ser frem til et videre godt samarbeid. Dette er en strategisk viktig jobb for oss i Vestfold, og det er spesielt gøy å vinne oppdraget i hard konkurranse med de viktigste konkurrentene i vårt område, uttaler Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold AS.

– Posten Norge ruster seg for fremtidens handel, og lager 18 moderne logistikksentre over hele Norge. Logistikksenteret på Borgeskogen i Stokke er en strategisk viktig brikke i dette nettverket. Betonmast har vist stort engasjement og forståelse for våre behov, og vi ser frem til samarbeidet, sier direktør Edvard Nervik i Posten Eiendom.

Fremdrift

Prosjektering er allerede i gang. Planlagt oppstart av grunnarbeidene er august 2017 med ferdigstillelse sommeren 2018.

 

Bilde: Fra høyre Henning Aarnes, prosjektleder Posten Norge AS, Eskil Thorkildsen, daglig leder Betonmast Buskerud-Vestfold AS, Edvard Nervik, daglig leder Posten Eiendom Vestfold AS, Torleiv Brennhovd, konsernstab innkjøp Posten Norge AS, Per-Erik Skoglund, markedssjef Betonmast Buskerud-Vestfold AS