Betonmast Eiendom

Prosjektleder

Egenskaper for ledig stilling
Selskapsnavn Betonmast Eiendom
Sted Østlandet/Oslo
Omfang Fast
Antall stillinger 1
Fra dato Snarest
Søknadsfrist Fortløpende
Kontakt Hans Jørgen Lundby

Er du helt RÅ og vil utvikle prosjekter for Betonmast Eiendom? Nå har du sjansen!

Som prosjektleder hos Betonmast Eiendom vil du ha totalansvar for prosjektgjennomføringen av  spennende eiendomsprosjekter – fra investering til ferdigstillelse.

Vi ser etter deg som har erfaring i prosjektledelse innen eiendom, spesielt erfaring innen tidligfase prosjekter. Øvrig bakgrunn er trolig fra en entreprenørvirksomhet, eiendom eller som rådgiver/arkitekt.

Noe for deg? For full stillingsutlysning og mer informasjon om selskapet og rollen, klikk her:

Prosjektleder | Betonmast Eiendom | Search People

Om Betonmast

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge, samt Betonmast Eiendom med hovedkontor i Oslo.

Betonmast Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter hovedsakelig innenfor bolig- og næringsbygg i sentrale områder. I tillegg besitter selskapet flere utviklingseiendommer. Betonmast gjennomfører både egne prosjekter og prosjekter i partnerskap med eksterne samarbeidspartnere.

Betonmast-konsernets strategi er å vokse, og er i dag representert i store deler av Norge. Strategien til Betonmast Eiendom er å vokse i takt med konsernet ut i landet.

Kvinner og menn rundt er møtebord, skjerm i bakgrunnen