Betonmast Innlandet

Betonmast Innlandet søker anleggsledere

Egenskaper for ledig stilling
Selskapsnavn Betonmast Innlandet
Sted Innlandet
Omfang Fast
Antall stillinger 2
Fra dato Snarest
Søknadsfrist Fortløpende
Kontakt Dag Stenersen

Betonmast Innlandet opplever stor suksess og har mange spennende prosjekter på gang. Nå søker selskapet etter erfarne anleggsledere som ønsker å bli en del av deres suksessfulle team. Dette er en unik mulighet til å jobbe med spennende byggeprosjekter i et sosialt og profesjonelt arbeidsmiljø.

I Betonmast Innlandet er sikkerheten til alle ansatte høyt prioritert. Deres overordnede mål er at ALLE SKAL TRYGT HJEM – hver dag! Hos selskapet vil du være en del av et team som setter sikkerhet, kvalitet, og helse i fokus. Du vil ha en viktig rolle i å sikre at alle prosjekter gjennomføres i henhold til høye standarder og at målene blir oppnådd.

Hvis du ønsker å jobbe for et selskap som verdsetter sikkerhet, kvalitet og samarbeid, oppfordrer vi deg til å søke på denne spennende muligheten som anleggsleder i en trygg og god stilling.

Kort om selskapet

Betonmast Innlandet er en totalleverandør av bygg- og anleggsvirksomhet, og har bygget alt fra skoler, næringsbygg, boliger, kjøpesentre og omsorgsboliger. Selskapet har et stolt og erfarent produksjonsteam som består av høyt kvalifiserte fagfolk. Selskapet opererer i Hadeland, Toten, Gjøvik, Hamar og Lillehammer regionene i Norge. Betonmast Innlandet ønsker et stort mangfold og er også en drivkraft bak Kvinnenettverket i byggebransjen på Innlandet.

Send en kort søknad eller ta kontakt med oss for mer informasjon:

Dag Stenersen, prosjektsjef på 970 77 585 eller dag.stenersen@betonmast.no

Erna Nyborg, fagleder på 926 15 940 eller erna.nyborg@betonmast.no