Sommerjobb 2024

Ønsker du sommerjobb der du kan være med på spennende prosjekter hos en av Norges største byggentreprenører?
Betonmast tilbyr sommerjobb 2024.

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølging underveis.

I Betonmast ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er også gode muligheter for fast jobb etter studiene.

Du vil være ute på byggeplass hos et av våre 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Du vil jobbe 5 dagers arbeidsuke.

Vi oppfordrer studenter fra og med første år til å søke, men du må ha relevante fag fra høyskole eller universitet. I tillegg ønsker vi at du er motivert til å lære, er nysgjerrig og samarbeidsvillig.

Vi opplever for tiden at det kan oppstå feilmelding ved opplastning av filer. Dersom du opplever dette, kan du sende oss søknad og CV på mail slik at vi sikrer at du blir med i vurderingen. Mail kan sendes til tarina.olimstad@betonmast.no. Vi beklager ulempen dette medfører.

Søknadsfrist: 5. januar 2024

Kjønn *
Hvilket selskap søker du til? *
Utdanningsnivå
Har du hatt sommerjobb hos Betonmast tidligere?

Din søknadstekst, om du ikke sender den som vedlegg

Søknad

CV

Sertifiseringer / diplomer

Andre dokumenter

Jeg godkjenner herved at mine opplysninger registreres og behandles for rekruttering av personale. Opplysningene vil være tilgjengelige for Human Resources og rekrutterende personer i organisasjonen og i overenstemmelse med personopplysningen.