Våre tjenester

Entreprenørtjenester

Betonmast Telemark er en allsidig problemløser for små og store byggherrer. Med bred kompetanse innen alle fagfelt, kan vi ferdigstille alt fra mindre rehabiliteringer til oppføring av komplette bygg. Vi bygger blant annet boligbygg, skoler og næringsbygg. 

Vi har evnen til å klekke ut de gode ideene – og ressursene og kompetansen til å realisere dem. Betonnmast Telemark har høyt kvalifiserte fagfolk i alle disipliner – i form av egne ansatte og spesielt utvalgte samarbeidspartnere. Med vår kunnskap og erfaring skaper vi trygghet i våre prosjekter, og derfor er Betonmast Telemark et sikkert valg for alle som ønsker å realisere sine byggeplaner.

Vårt mål er å oppfylle kundens behov og bygge verdier ved presise tilbakemeldinger, og gjennomføringskraft med kvalitet i et sikkert arbeidsmiljø. Du som kunde er i fokus og, vi legger alltid vekt på å gjennomføre prosjektet som avtalt.

Byggfornyelse

Før eller siden må et bygg fornyes, og da er det på tide å kontakte oss i Betonmast Telemark. Vi hjelper deg fra idé til siste spiker er slått inn. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innenfor rehabilitering og byggfornyelse, og vet hva som skal til for å skape varige og effektive bygg for framtiden.

Vi har full oversikt over myndighetskrav og tekniske forskrifter, og bidrar til å finne de rette løsningene for deg. Betonmast Telemark har bred erfaring fra ombygging av store industrilokaler til helt nye anvendelser, til mer tradisjonell oppgradering og rehabilitering.

Betonmast Telemark bygger varige verdier!

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no