Betonmast Telemark

Betonmast Telemark er totalleverandør innenfor entreprenørtjenester i Telemark. Vi satser bredt innenfor offentlig sektor, boligmarkedet, næringsliv og industri. Med solid lokal tilhørighet er vi engasjert i spennende prosjekter i hele fylket. 

Vårt hovedfokus er å utvikle prosjekter i nært samarbeid med kunden i ulike samspillsmodeller. Vi påtar oss også prosjekter innen alle entrepriseformer, som total-, general- og hovedentreprise, eller andre kontraktsformer etter kundens ønsker og behov.

Betonmast Telemark består  av selskapene som tidligere het Betonmast HRL og Betonmast MTE. Sammenslåingen gjør at eksisterende og nye kunder får en ytterligere skjerpet leverandør. Vi ønsker ikke å forsvare vår sterke posisjon, vi ønsker å styrke den.

Inntil vinteren 2015 var disse to selskapene kjent som henholdsvis HRL Entreprenør og Midt-Telemark Entreprenør, begge velrenommerte bedrifter i henholdsvis Grenland og Midt-Telemark. All boligvirksomhet i de to selskapene ble samlet i Betonmast TVB Bolig AS i 2015. 

Les mer om Betonmast Telemarks historie her. 

 

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no