Betonmast TVB Bolig

Vi bygger drømmeboligen din!

BYGGE NYTT HUS?
Vi hjelper deg med å få drømmen oppfylt. Betonmast TVB Bolig er forhandler av Hellvik Hus. Komfort og praktiske løsninger er viktige kjennetegn. 

 

Kundetilpasning har stort fokus, og vi gir deg mulighet til å påvirke design og løsninger. Vi samarbeider med dyktige arkitekter og kan tilby tilpasning av eneboliger etter ønske og tomteforhold. 
 

 

Vårt motto er "Bygg med glede". Det er ikke tilfeldig. Et av våre viktigste mål er at alle som velger å bygge et Hellvik Hus hos oss, skal oppleve prosessen som positiv og trygg - helt fra første møte frem til huset står ferdig.

 


FERDIGUTVIKLEDE PROSJEKTER

Vi bygger også ferdigutviklede prosjekter, der du kan flytte rett inn. For eksempel bygger vi nå
Enebolig i rekke på Heistad. 3 nøkkelferdige eneboliger med carport. 
Bakkane Panorama - funkishus med fantastisk utsikt!

 

TOMTER
Ønsker du å bygge og er på leting etter tomt? Betonmast TVB Bolig tilbyr også tomter for enhver smak. Vi er kontinuerlig på jakt etter tomter og områder vi kan tilby våre kunder i Telemark, Vestfold og Kongsberg. Klikk her for å se hvilke tomter vi har akkurat nå.

Ta kontakt
Våre boligkonsulenter er der for deg. Besøk oss for en kaffe og en hyggelig prat. Vi har kontorer i Skien, Bø og Sandefjord. Ta kontakt med oss, så vil vi gjøre hva vi kan for at du skal få din boligdrøm oppfylt. Se kontaktinformasjon her.

 

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no