Bygge hus?

Vi hjelper deg med å få drømmen oppfylt. Betonmast TVB Bolig er forhandler av Hellvik Hus. Komfort og praktiske løsninger er viktige kjennetegn. Hos oss har kundetilpasning stort fokus, og du får mulighet til å påvirke design og løsninger. Vi samarbeider med dyktige arkitekter og kan tilby tilpasning av eneboliger etter dine ønsker og tomteforhold.

Ønsker du pris på hus, bistår vi gjerne med utarbeidelse av totalpris på ditt byggeprosjekt. Dersom du ønsker å fullføre enkelte jobber med egeninnsats, vil vi trekke fra de faktiske kostnadene på dette.

Vårt motto er "Bygg med glede". Det er ikke tilfeldig. Et av våre viktigste mål er at alle som velger å bygge et Hellvik Hus hos oss, skal oppleve prosessen som positiv og trygg - helt fra første møte frem til huset står ferdig.

Klikk her for å komme til Hellvik Hus, og start på veien mot drømmeboligen.

 

Ferdigutviklede prosjekter:

Strømdaljordet - nøkkelferdige eneboliger - carport med takterrasse
På Strømdaljordet bygger vi nå 11 stk. moderne boliger i rekke over 2 etasjer med effektiv planløsning. Flotte tomter i et etablert og populært boligområde på Strømdal i Skien kommune. Kort vei til Skien sentrum. Skoler, barnehager, idrettsanlegg, turområder og grøntarealer i umiddelbar nærhet.
Klikk her for å se annonsen på finn.no

Heistad - moderne og innholdsrike eneboliger i rekke
Sentralt beliggende på Heistad har vi nå 3 eneboliger i rekke for salg. Takterasse, carport, hage, peis/ildsted, aircondition/ventilasjon. Byggingen starter så snart alle 3 er solgt.
Klikk her for annonse på finn.no

Moderne og innholdsrike eneboliger i rekke på Kongerød i Skien
På Kongerød bygger vi nå 11 moderne eneboliger i rekke over to etasjer med meget god planløsning. Alle enhetene har 3 (4) soverom, 2 bad, loftstue m utgang takterrasse og carport. 
Trykk her for å gå direkte til annonsen på Finn.no

Bakkane Panorama i Skien
5 nøkkelferdige funkisboliger med høy standard. Tiltalende beliggenhet med rå utsikt! 
Klikk her for annonse på finn.no

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no