Betonmast Røsand

Om oss

Betonmast Røsand er en av Midt-Norges største entreprenører innen bygg og anlegg. Vi er stolte av våre prosjekter, og ikke minst av arbeidsstokken vår. Vi har nå nesten 100 egne ansatte. Disse består av en fin blanding av dyktige fagarbeidere, kompetente ingeniører og en velfungerende stab.

Med kontor på Averøy ved Kristiansund, har vi Møre og Romsdal som vårt definerte hjemmemarked, men vi gjennomfører også prosjekter langt utenfor fylkets grenser.

Hva gjør vi?

Rådgivning er en viktig del av vår arbeidsprosess. Vår erfaring og kunnskap skal komme kunden til gode allerede i planleggingsfasen. Når vi kjenner utgangspunktet, bruksområdet og kundens behov tilstrekkelig, kan vi skreddersy løsningene og tilpasse produktet optimalt. Materialvalg, design, funksjonalitet. Valgene er mange - løsningene deretter. Med oss på laget har vi følgelig kvalitetsbevisste leverandører, underentreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører.

Betonmast Røsand AS skal stå for kvalitet, kompetanse og muligheter for kunder og ansatte. Vi jobber aktivt for at vi skal være en kompetansebedrift, og vi innehar sentral godkjenning på høyeste nivå, tiltaksklasse 3, innenfor områdene prosjektering, kontroll og utførelse. 

Vi er godkjente leverandører i Bygge- og anleggsnæringens leverandørregister STARTBANK, kraftindustriens SELLIHCA og i oljeindustriens levarandørregister ACHILLES. Vi er også godkjent våtromsbedrift.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å bli bedre kjent!

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no