Sommerjobb

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med Betonmast som en mulig arbeidsgiver. For oss er det også en verdifullmåte å bli kjent med fremtidige verdifulle arbeidstagere på.

Vi har et eget sommerjobbprogram med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølging underveis. 1-2-årsstudenter er mest ute på byggeplassene, mens 3-4 årsstudenter får mer ansvar og inneoppgaver. Mot slutten evaluerer vi erfaringene, og finner ut om det er muligheter for videre samarbeid.

Pål Ytrehus Ibrekk hadde sommerjobb hos oss sommeren 2012. Les om hans erfaring her.

Til tross for økning fra 28 studentplasser sommeren 2016, til 50 studentplasser i 2017, er allerede plassene fylt opp. Men vi hos Betonmast er alltid interessert i dere som er i utdanning, og som er nyutdannede. Av den grunn oppfordrer vi dere til å sende oss en generell søknad, merket med hvilket område du er interessert i.

Send søknad med CV og utskrift av vitnemål til student@betonmast.no.

Fjorårets studenter klare for sommerjobb

Sommeren 2016 var hele 28 studenter fra NTNU ute i sommerjobb på prosjekter i Betonmast. 

Mandag 13. juni var de alle samlet til kick-off i Trondheim, før de startet i sommerjobber rundt om i de mange prosjektene i Betonmast. 

Tema for kick-off-en var blant annet den sterke Betonmast-kulturen og hvordan vi gjør det i Betonmast. HMS var selvsagt også et sentralt tema før studentene ble sendt ut i feltet. 

 

 

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no