Hvilke muligheter har DU som STUDENT i Betonmast?

Studenter er viktige for Betonmast allerede i studietiden. Gjennom sommerjobb, prosjekt- og masteroppgaver blir du som student kjent med oss i Betonmast. Og vi blir kjent med deg.

STERK KULTUR. HELT RÅ!
Byggebransjen bygger stort sett på den samme måten. De samme byggene, de samme materialene osv. Vi har mye likt å tilby ellers også. Ett område skiller Betonmast fra andre i markedet: Vår sterke kultur, HELT RÅ.

Har du en sterk drive? Et sterkt engasjement? Er du god til å samarbeide og dele kunnskap? Opptatt av å bidra i prosjektet? Opptatt av lønnsomhet? Og stolt av hva du får til? Da vil du finne dine likesinnede i Betonmast – da er du HELT RÅ!

Les vår studentbrosjyre her.

KORTE LINJER
I Betonmast legger vi vekt på korte linjer, det vil si kort vei fra deg ute på prosjektet, til ledelsen i hvert selskap, og til ledelsen i konsernet. Hos oss er du ikke en i mengden.

Betonmast har gjennomtenkte opplegg for studenter, og har god erfaring med dette. Vi ønsker at du som student skal utvikle deg i takt med egne evner og interesser, til nytte og glede for både deg selv, Betonmast og våre oppdragsgivere. Vi gir deg ansvar og utfordringer ut fra egne forutsetninger, samtidig som du får støtte fra erfarne og dyktige kolleger.

Vi ser at studenter tilfører oss ny kunnskap, samtidig som vi selvsagt ønsker å knytte til oss de beste medarbeiderne. Mange av våre medarbeidere har startet i Betonmast i studenttida. 

HVA VI TILBYR

Sommerjobb
Prosjekt- og masteroppgave
Ansettelse
 

Sikt høyt. Kickstart din karriere hos Betonmast
 

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no