Holder oversikten, holdes sammen

- Da jeg begynte i Betonmast var jeg godt fornøyd med valg av arbeidsplass. Etter en tid ble jeg likevel nødt til å endre oppfatning. Jeg var mer heldig enn jeg først hadde trodd.

Christian Flatvold Mjønerud er en av de på en byggeplass som sørger for at alt går som det skal, og at fagene kommer inn i rett rekkefølge. For tiden har han hovedansvar for kjøkken, dører, belisting, riggen og diverse annet i et prosjekt. Det innebærer at han må koordinere alt arbeid og alle underleverandører som er knyttet til disse delprosjektene.

Koordinator
- Jeg gå mye rundt og følger med på de tingene jeg har ansvar for. Plutselig kan det komme en leveranse, og jeg må sørge for at den er på riktig plass, eller koordinere i forkant slik at den kommer til riktig tid. Det er mange spørsmål fra de som utfører de enkelte oppgavene. Det går også andre veien, at jeg må følge opp og sørge for at tidsskjemaene blir overholdt, forklarer Christian.

- Til tider kan det bli ganske mye, og alt skjer samtidig. Men det er veldig gøy og spennende. Der er fint å tenke på at det er mitt ansvar at det blir levert i tide. Og at jeg selv har ansvaret for at arbeidet holder den kvaliteten som er avtalt.

Ikke én i mengden
Med en slik hektisk og ansvarsfull stilling er det viktig å trives godt for å kunne yte maks i jobben. Og trives, det gjør formann Christian:
- Egentlig er det ikke så enkelt å forklare hva som er så bra med å jobbe her. Det er nesten noe du må oppleve selv. Og da tenker jeg på samholdet og arbeidsmiljøet, som er veldig godt. Du opplever at du er viktig, at du ikke er en i mengden.

Den opplevelsen fikk Christian allerede på det første ansettelsesintervjuet.
- Noen kan kanskje tenke på de store entreprenørfirmaene som store maskiner som skal ha inn ferske studenter. Men selv om Betonmast jo begynner å bli ganske store, var de virkelig interesserte i meg og min personlige utvikling i bedriften. Det merket jeg med én gang, og vi fikk en fin og "close" kontakt allerede i det første møtet.

Den holdningen Christian møtte der og da møter han også i dag.
- Et eksempel på det er opplæringsplanen min, som er mye mer enn et skjema. Jeg får ansvar og frihet til å forme min egen utvikling. På den måten føler du deg ikke bortgjemt, men som én i rekken.

Veldig heldig
I likhet med flere andre, anbefaler også Christian Betonmast for studenter som skal orientere seg i byggebransjen:
- De kommer til å bli veldig fornøyd. Du får det ikke så bra andre steder som her. Du får ikke det samholdet. Jeg må si at jeg har vært veldig heldig. Det er den beste jobben jeg har hatt. Litt hardt i begynnelsen etter skolen, men nå liker jeg det veldig godt, avslutter formann Christian Flatvold Mjønerud.

Fakta
- Christian Flatvoll Mjønerud (23)
- Formann, Oslo
- Teknisk Fagskole
- Tømrer

Hvis du synes dette høres spennende ut og vil jobbe hos oss, kan du se etter ledige stillinger her, eller sende oss en åpen søknad. Husk å legge ved en ærlig og gjennomtenkt CV, aktuelle attester og karakterutskrifter til: jobb@betonmast.no. Merk søknaden med hvilken avdeling/område du ønsker jobb.

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no