Vi bryr oss

 

Betonmast er en av Norges mest ekspansive entreprenører. Vi har avdelinger i Oslo, Romerike, Østfold, Bergen, Innlandet, Trøndelag, Kristiansund, Buskerud-Vestfold, Telemark og i Gøteborg. Vår vekst og spennende kunder gjør at vi hele tiden er på jakt etter kunnskap og engasjement.

Vi har ordninger for lærlinger, masterstudenter og fagarbeidere, samt at vi er ute etter erfarne ingeniører og andre som kan tilføre selskapet relevant kompetanse.

Se etter ledige stillinger i menyen til venstre.

Personlig utvikling og kompetanseheving
Er du sikker på at du har noe å tilføre Betonmast? Da er vi sikre på at vi har noe å tilføre deg!

Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Hos Betonmast får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en hverdag som aldri er lik. Er du nyutdannet vil du tidlig få muligheten til å utføre ansvarsfulle arbeidsoppgaver fra første dag på jobben, ettersom vi tror ansvar og utfordringer gir bedre læring enn tradisjonell opplæring. Utmerker du deg tidlig i Betonmast vil veien mot enda større ansvarsområder være kort.

Trivsel og trygghet
Vi har lagt ned et solid stykke arbeid for å få våre medarbeidere til å trives i Betonmast, og vil tør påstå at vi lykkes. Vårt mål er at våre medarbeidere skal glede seg til hver eneste arbeidsdag. Ansatte som trives på jobben gir alt for å lykkes. Klarer vi å opprettholde den målsetningen, vil vi også fortsette vår gode utvikling.

Konkurransedyktige betingelser
Betonmast tilbyr konkurranseydyktige betingelser, i tillegg til at vi selvfølgelig har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Eierskap i Betonmast
Vi tilbyr våre medarbeidere å kjøpe seg inn i selskapet. Ved å gi deg og andre medarbeidere muligheten til eierskap, skaper vi en tilknytning som gjør at alle ønsker bidra for å ta Betonmast et steg videre. Dette er et ledd i målsetningen om å bli en av Norges ledende entreprenører.

Sosiale tiltak
Det er viktig for oss at våre ansatte trives i hverandres selskap, både på arbeidsplassen og på fritiden. Derfor arrangerer vi ofte sosiale arrangementer for å gjøre miljøet i Betonmast enda bedre. Dette kan være alt fra julebord og krepselag til mer idrettslige arrangementer som felles trening for å være med på Birkebeinerarrangementene.

Vil du jobbe hos oss? Da kan du se etter ledige stillinger her: Ledige stillinger. Hvis du ikke finner noe som passer din utdannelse og CV, er du likevel velkommen til å sende oss en åpen søknad. Husk å legge ved en ærlig og gjennomtenkt CV, aktuelle attester og karakterutskrifter til: jobb@betonmast.no
Merk søknaden med hvilken avdeling/område du ønsker jobb.

BETONMAST AS

Schweigaardsgate 34 E, 0191 OSLO
Postboks 9416 Grønland, 0135 OSLO

Sentralbord: +47 22 17 54 80
E-post: kontakt@betonmast.no