Peter Sandrup overtar som konsernsjef i Betonmast. Sandrup er en av de to grunnleggerne av selskapet da Betonmast ble etablert i 2006 og kommer fra stillingen som konserndirektør. Han tiltrer stillingen fra onsdag 28. september.

– Vi ønsker Peter velkommen som ny leder. Han tar over et selskap som er godt posisjonert i de største geografiske markedene i Norge. Samtidig takker vi avtroppende konsernsjef Jørgen Evensen for å ha ledet selskapet fra oppstarten i 2006 og frem til i dag. Han har vært en markant skikkelse i bransjen gjennom flere tiår, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen og styreleder i Betonmast AS.

Prosjektporteføljen til Betonmast omfatter alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Selskapet har siden 2019 hatt AF Gruppen som majoritetseier.

– Jeg ser frem til å ta fatt rollen som konsernsjef, og videreutvikle den allerede sterke kulturen i Betonmast. Vi skal ta stadig nye steg innen sikkerhet, miljø og innovasjon samtidig som vi skal styrke lønnsomheten betydelig, sier Peter Sandrup.

– Jeg er svært takknemlig for å ha fått ledet Betonmast i til sammen 17 år, gjennom gründerperioden og frem til i dag. Jeg har hatt gleden av å jobbe med svært mange motiverte og kompetente medarbeidere, og jeg er veldig stolt av hva vi har fått til sammen. Men det er en tid for alt. Jeg er veldig glad for at det er Peter som overtar stafettpinnen, og det er naturlig at han tiltrer rollen umiddelbart. Jeg ønsker å takke gode kolleger for en utrolig utviklingsreise og for flotte år i selskapet, sier Jørgen Evensen, avtroppende konsernsjef i Betonmast.